Hogia Redovisning & Revision AB

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer och shared service centers som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk

Om tjänsten

Vi söker nu en utåtriktad och kundfokuserad kollega som vill ge våra kunder den bästa servicen i våra IT-system inom bland annat bokslut, revision, skatt och analysprogram. Som supportmedarbetare hjälper du dagligen våra kunder med olika typer av ärenden, via telefon och mail. För att göra det på ett bra sätt behöver du förstå kundens vardag och möta dem i deras problemställningar. Det är sällan möjligt att ge raka svar direkt utan du behöver ofta tillgång till kundens material för att felsöka och hitta avvikelser.

Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag och möta dem i deras problemställningar ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete. Den kontinuerliga utvecklingen av våra produkter ger dig möjlighet att fördjupa dig i programvarorna vilket gör att du hela tiden vidareutvecklas i din roll. Då våra produkter är regelverksstyrda kommer du ständigt att öka dina kunskaper.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har arbetat med ekonomiadministration eller redovisning i någon form. Har du dessutom erfarenhet av bokslut eller arbete från bokförings- eller revisionsbyrå är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men det är inget krav för tjänsten. Eftersom vi hjälper våra kunder med frågor kopplade till IT-system är det viktigt att du tycker att det är roligt med teknik och att du känner dig nyfiken på att lära mer inom det. Har du även erfarenhet av att arbeta tekniskt är det en stor fördel.

Vi jobbar i ett prestigelöst team och därför är god samarbetsförmåga både med kollegor och inte minst med våra kunder av största vikt. Du kommunicerar väl i svenska i tal och skrift. Du är pedagogisk av naturen och kan hantera en krävande situation på ett balanserat sätt. Hogia är en organisation i ständig utveckling och det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändringar och trivs i en prestigelös miljö. Vår ständiga utveckling erbjuder även många utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du i framtiden är intresserad av att ta ett större ansvar.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan!  

Följ oss i social media för att få en inblick i vår vardag!

P.S Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.

Om Hogia-gruppen

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Anna-Matilda Borgland, 0303-72 60 35
Publicerat 2019-07-08
Sista ansökningsdag 2019-09-06

返回职位空缺页面