Hogia Infrastructure Products AB

Hogia Infrastructure Products tar fram plattformen för Hogias nya molnprodukter Hogia Star samt ansvarar med avdelningen Software Communications för kommunikationen och marknadsföringen av dessa. Software Communications fokuserar främst på att stärka Hogias varumärke i valda målgrupper samt att lansera nya Star-produkter. Vår nya hemsida och våra sociala medier är viktiga kanaler och vi har ett starkt digitalt fokus.

Har du en teknisk bakgrund och vill ta nästa steg till rollen som projektledare? Vill du leda ett litet, kompetent team med utvecklare och driva projekt som ökar Hogias digitala närvaro? Här är tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som teknisk projektledare ansvarar du för ett team om tre personer, som arbetar med förvaltning och utveckling av Hogias webbplatser. För detta använder vi CMS-plattformen Sitecore. I ansvaret ligger både personal- och resultatansvar för gruppen. Rent operativt arbetar du med att leda projekt för vår webb, det kan exempelvis innebära att göra förstudier, driva implementationsprojekt, hålla kontakt med leverantörer och andra avdelningar internt.

Software Communications är en nystartad avdelning inom Hogia och det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen. 

Är du vår nya kollega?
Vi ser flera möjliga bakgrunder till den här rollen. Kanske är du projektledare idag och vill ta nästa steg och leda ett team? Eller så är du teamleader på en IT-avdelning och vill arbeta mer med projektledning? Det är positivt om du har haft personalansvar tidigare, men det är inte ett krav. Däremot är det viktigt att du har en teknisk förståelse och IT-bakgrund, oavsett om du kommer från infrastruktur- eller utvecklarsidan, samt att du har vana av att arbeta i projektform. Du kommunicerar skriftligt och muntligt på svenska som är vårt arbetsspråk. Som person är du självgående och förtroendeingivande. Du tillämpar ett coachande ledarskap och är nyfiken på ny teknik. Givetvis är det en fördel om du har någon bakgrund från marknadsföringsområdet, eller ett intresse för att lära dig mer.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eller hör av dig om du vill veta mer!

Att arbeta hos oss
Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 39 år sedan. På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga, core eller crossfit på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig.

Hogia-gruppen

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Linda Falk, linda.falk@hogia.se , 0721-450685
Publicerat 2019-08-09
Sista ansökningsdag 2019-09-08

返回职位空缺页面