Vill du arbeta i ett väletablerat och snabbfotat bolag med härlig stämning, där det är nära från utveckling till kund?

Hogia Redovisning & Revision AB är en etablerad programleverantör på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar anpassade för byråer och shared service centers, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.

Om tjänsten

Du kommer att bli en del av ett team av mycket erfarna utvecklare som ansvarar för komplexa system med mycket funktionalitet. Vi som blir dina närmsta kollegor är fem utvecklare och en testare/Scrum master. Vi arbetar agilt enligt SCRUM i nära samarbete med kravställare och specialister. 

Hos oss arbetar du med utveckling av flera av branschens mest använda och kompetenta programvaror inom redovisning och revision. Vi står nu inför en spännande utmaning att ta fram en helt ny programvara baserat på Hogias senaste tekniker. I den här rollen finns det gott utrymme att vara med och påverka hur den ska se ut och hur revisorer skall arbeta i framtiden. 

 

Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom systemutveckling alternativt eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet inom C#, .NET. Du har lätt för att ta till dig och implementera ny teknik. Har du även arbetat med React  eller C++ så är det meriterande. Vi tror att den här rollen kräver att du har några års arbetslivserfarenhet inom utveckling. 

Vi söker dig som är självständig, noggrann samt prestigelös och kommunikativ då vi jobbar i team och löser komplicerade problem tillsammans på daglig basis. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

 

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Lina Hedenberg, 072-4015389
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Zurück zu Stellenangeboten