Vi på Hogia Infrastructure Services AB söker nu en senior Azure-specialist med ett engagemang för DevOps och molnbaserade plattformstjänster! Är det här något du brinner för är det just dig vi söker!

Om Tjänsten

Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en person som har erfarenhet av att designa, implementera och förvalta moderna webbapplikationer. Hogia söker dig som är intresserad av att arbeta med modern teknologi och som är van att arbeta med agila verktyg och arbetsmetoder. Som Azure-specialist hos oss kommer du att arbeta med ett förvaltningsprojekt där du kommer ansvara för att skapa och underhålla infrastruktur med hjälp av IaC-e.g. Bicep och PowerShell. Tillsammans med våra systerbolag eftersträvar vi en modern mikrotjänstarkitektur för webbapplikationer på toppen av en skalbar och driftsäker infrastruktur. 

Vem är du?

Vi tror att du har högskoleutbildning inom IT samt minst 3 års erfarenhet av praktiskt arbete med Azure eller AWS. Har du en certifiering som t.ex. AZ-104, AZ-204 eller motsvarande, är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du kan minst ett skript-språk för konfiguration av infrastruktur som till exempel Bicep, Terraform, PowerShell och/eller Python. Då du i din roll kommer att samarbeta tätt med andra infrastruktur-specialister, utvecklare samt molnarkitekter från våra systerbolag är det en förutsättning att du har goda kommunikationskunskaper såväl i tal som skrift, på både svenska och engelska.

Som person är du initiativrik och självgående med en god problemlösningsförmåga och i gengäld erbjuder vi möjlighet att arbeta med ett spännande förvaltningsprojekt i en dynamisk miljö där du blir del av ett kompetent team med erfarna specialister där du kan bolla idéer och vidareutveckla dina kunskaper och färdigheter. 

 

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan!  Inför tillsättningen av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Lina Hedenberg, 072-4015389
Publicerat 2023-04-17
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Zurück zu Stellenangeboten