Vår kollega går på föräldraledighet i september. Nu söker vi dig som ska hjälpa oss att hitta och matcha talanger så att vi kan fortsätta att hjälpa företag att utvecklas. Är det dig vi söker?

Som Talent Acquisition Specialist på Hogia ansvarar du för att driva ett antal parallella rekryteringsprocesser på uppdrag av bolagen inom Hogia-gruppen. Du förväntas vara ett professionellt stöd till våra chefer och driver självständigt hela rekryteringsprocesser från uppstartsmöten och annonsskrivning till intervjuer, teståterkoppling och referenstagning. Genom din kompetens och erfarenhet säkerställer du att rekryteringsarbetet blir effektivt, att kandidater får en bra kandidatupplevelse och att vi ger rekryterande chefer kvalitativa rekommendationer. Du kommer att arbeta nära dina tre kollegor i TA teamet och blir givetvis även en viktig del av HR teamet.

Vi söker dig som

- Har en eftergymnasial utbildning, gärna inom HR och/eller IT
- Har erfarenhet av att arbeta med rekrytering och search
- Är duktig på att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska
- Trivs med att jobba i en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur
- Värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat

För att lyckas i rollen och trivas hos oss är egenskaper som positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt viktiga. Du bjuder på dina kunskaper på ett konsultativt sätt, är förtroendeingivande och är duktig på att skapa långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du kommer med nya infallsvinklar och bidrar till att utveckla vårt arbete inom Talent Acquisition.

Vårt erbjudande till dig

Du blir en del av ett stabilt företag som satsar stort inför framtiden. För oss är långsiktighet och hållbarhet ledord och ditt arbete är en viktig förutsättning för Hogias framtida expansion. Du får stort utrymme för eget ansvar och egna initiativ samtidig som vi i TA teamet hjälps åt och samarbetar för att hitta rätt kandidat till respektive roll. Vi erbjuder en familjär och utvecklande miljö, flexibilitet och bra balans mellan jobb och fritid samt många satsningar på träning och hälsa.

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag eller kontakta någon av oss som arbetar i TA teamet. Du hittar kontaktuppgifter till oss på vår karriärsida

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Zurück zu Stellenangeboten