Hogia Logistics Systems AB

Transporter får samhället att rulla och därför arbetar vi på Hogia Logistics Systems för att göra dem så effektiva och smarta som möjligt. Digitaliseringen erbjuder många nya möjligheter och vi vill leda utvecklingen tillsammans med våra kunder. Med Hogias flexibla logistiklösningar inom bygg och anläggning, kan våra kunder höja kvaliteten, spara tid och sänka sina kostnader.

Om tjänsten
Vi är ett team som jobbar med Hogia Moveit, en av våra nya, webbaserade produkter som förenklar administrationen kring bygg- och anläggningstransporter. Vi befinner oss i ett spännande skede då vår produkt står i startgroparna ute på marknaden med en enorm potential framför sig. Fokus ligger i nyutveckling, nu och en lång tid framöver. Vi söker dig som vill vara med oss på den resan! 

Vi är ett härligt gäng som jobbar med produktutveckling, vi har designers som utreder och specificerar nya funktioner tillsammans med produktspecialister och produktägare som ser till att vi håller rätt kurs i utvecklingsarbetet, vi har testare och ett utvecklingsteam med bred kompetens i alltifrån backendtjänster, till frontendapplikationer i webb och mobila appar.

Vår teknikstack bygger bland annat på .Net Core, Typescript och Xamarin. Våra applikationer hostas i Microsoft Azure och vi jobbar med CI/CD. Vi vill utöka teamet med en nyfiken och driven frontendutvecklare som kompletterar teamet med ytterligare kompetens och erfarenhet. 


Är du vår nya kollega? 
Du har en eftergymnasial utbildning inom IT och erfarenhet från att arbeta som utvecklare. Som person är du noggrann och driven, du vill skapa produkter som användarna verkligen gillar att använda. Du är genuint intresserad av utveckling och håller dig uppdaterad med nya tekniker samtidigt som du är pragmatisk när det kommer till teknikval och programutveckling.                     

Du har lätt för att kommunicera och arbeta med andra; både för att hjälpa och ta emot hjälp. Du kommunicerar på svenska och engelska obehindrat. 

Hur är det att jobba hos oss? 

Kompetensutveckling & utbildning du har möjlighet att avsätta tid varje vecka för din kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationshalvdagar och bjuder gärna in externa föreläsare. Som nyanställd utvecklare så inleder du din anställning med några veckors introduktionsutbildning för att få en bra start. 

Flexibelt hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån två dagar i veckan. 

Välmående hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Zurück zu Stellenangeboten