Drömmer du om att lära dig spännande teknik och hjälpa andra att förstå den? Är du öppensinnad och bra på att både förklara och lyssna? Då är du som klippt och skuren för den här rollen! 

Hogia består av ett antal bolag som utvecklar framtidens molnbaserade program inom en och samma plattform – Hogia Star. Den här plattformen bygger på gemensamma tjänster och komponenter som tillsammans skapar en sömlös upplevelse för användarna. Vi har allt ifrån ekonomi- och lönesystem till kollektivtrafiklösningar och program för fastighetsförvaltning under samma paraply. Men för att allt ska fungera bra ihop så behöver alla medarbetare ha en gemensam förståelse.  Det är här du kommer in. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer få chansen att bygga upp en mycket hög kompetens inom Hogia Star, och bli expert på hur allt hänger ihop. Med din expertis kommer du hjälpa andra att öka sin kunskap, medan du samtidigt lyssnar på vad de behöver av plattformen. Du kommer se lösa trådar och nya möjligheter i både plattform och program.  

Det är en fri roll som till stor del går att forma efter vem du är och vad som behövs. För att få ihop det kommer du ha ett tätt samarbete med många på Hogia, även om du har din bas i det centrala utvecklingsteamet på Hogia Infrastructure Products. Det är ett positivt och innovativt team på 7 personer som består av utvecklare, produktägare och UX-designers. Några exempel på uppgifter som kan ingå i rollen är: 

  • Ha en daglig kontakt med andra bolag på Hogia för att sprida kunskap om Hogia Star 
  • Lyssna på hur kollegorna jobbar och vad de har för behov kring Hogias program. 

Vem är du?

Du är en driven och social person som är bra på att se mönster och förstå hur saker hänger ihop. Du är duktig på att förenkla och förklara saker för andra, och samtidigt lyssna in vad de behöver. Problemlösning är inte något jobbigt, utan något du verkligen uppskattar. Samtidigt är du nyfiken och vill alltid lära dig mer. 

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller kommunikation.  Du får gärna ha jobbat med komplexa system och agila metoder innan, men det är inget krav. 

Hogia Infrastructure Products AB

Även om du kommer samarbeta med många på Hogia så är din bas i Hogia Infrastructure Products AB. De är här de centrala komponenterna utvecklas och tas om hand. Det gäller allt från licensmodeller till den gemensamma portalen MyHogia. Vi arbetar agilt och drivs av att göra saker bättre medan vi ständigt innoverar fram nya lösningar. Varje fredagseftermiddag har vi fri innovation. Bolaget består av positiva och engagerade medarbetare; det alltid högt i tak och en härlig stämning. Det finns möjlighet till gemensamma träningsaktiviteter och ett antal olika föreningar man kan gå med i. Dessutom sitter vi precis vid havet med närhet till bad och glass. Känner du för det kan du jobba hemifrån två dagar i veckan. 

Tveka inte att kontakta Produktägaren Frida Ekenberg på frida.ekenberg@hogia.se om du vill veta mer, vi ser fram emot att höra mer från dig! 

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Filippa Isaksson, 0764-921138
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Zurück zu Stellenangeboten