Har du erfarenhet av försäljning och brinner för att skapa goda kundrelationer? Nu söker vi dig som vill utvecklas i rollen som Sales Executive tillsammans med oss på Hogia Professional Systems! 

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vill du hjälpa våra kunder att hitta värdet i varför de ska använda våra system? Vill du ta ansvar och växa som person? Vi vill erbjuda dig möjligheten att göra allt detta genom att erbjuda en tjänst innehållandes mycket ansvar samt kompetensutveckling i form av säljutbildningar. 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av försäljning, och det är en fördel om du har erfarenhet från systemförsäljning. Du har ett tydligt kundfokus, hittar kundens behov, har en god energi gentemot kund och besitter en kommunikativ förmåga samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Viktigt i den här rollen är ditt engagemang i att skapa goda relationer till våra kunder samtidigt som du är strukturerad och driver din försäljningsprocess från start till mål. 

Om tjänsten 

I rollen som Sales Executive kommer du ta ansvar för att nå uppsatta försäljningsmål, sätta strategier och taktiker samt arbetar strukturerat i vårt CRM-system. Rollen innehar ett resultat- och budgetansvar för din resultatenhet som innebär att du får ta mycket ansvar och kan forma din vardag. Några exempel på uppgifter som kan ingå i rollen är: 

  • Bevaka omvärld och marknaden för "ditt område"
  • Bearbeta nya kunder
  • Delta i interna processer kring produktens utveckling
  • Driva försäljning genom telefon, mail, digitala möten samt mässor och kundbesök
  • Skapa och bibehålla nära samarbeten med befintliga systempartners

Du rapporterar till vår försäljningschef/bolagschef. Då en av våra säljare går vidare till nya utmaningar inom Hogia söker vi nu dig! 

Hogia Professional Systems AB

Hogia Professional Systems AB vänder sig till Sveriges alla medelstora till större företag. Vår ambition är att kunna erbjuda ett brett sortiment av administrativa programvaror som förenklar ditt dagliga arbete. Vi som arbetar på Hogia Professional Systems är ett glatt gäng. Vår supportavdelning är mycket erfaren, de hjälper våra kunder med programfrågor. Vår utvecklingsavdelning arbetar kontinuerligt med att göra våra program bättre, stor hänsyn tas till synpunkter och önskemål från våra kunder! Läs mer genom att klicka här.

För oss är det viktigt att du utmanas, trivs och mår bra på jobbet! Vi satsar på hälsa och erbjuder träningsaktiviteter, föreningar inom konst, körsång m.fl. samt en underbar havsnära arbetsmiljö och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Låter detta som din nästa roll?

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön + provision
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Filippa Isaksson, 0764-921138
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Zurück zu Stellenangeboten