Vill du vara en nyckelperson i arbetet med en framtida plattform för kollektivtrafiken? Hos oss får du som Product Owner delta i ett av våra mest spännande projekt! Välkommen till Hogia Public Transport Systems i Stenungsund!

Om tjänsten

Hos oss får du som Product Owner på Hogia Public Transport Systems en central roll där du kommer att leda och prioritera ett eller flera utvecklingsteams dagliga utvecklingsarbete utifrån övergripande mål.  

Rollen innebär att du: 

  • Ansvarar för prioritering och uppföljning av utvecklingsteamets dagliga backlog
  • Driver kravhanteringen vid nyutveckling och förvaltning av produkter
  • Finnas tillgänglig och vara ett stöd för utvecklingsteamens löpande frågor och prioriteringar
  • Arbetar nära våra kunder för att inhämta och beskriva deras behov i detaljrika specifikationer för våra utvecklingsteam.
  • Har produktansvar för en eller flera produkter och jobbar i nära samarbete med ansvarig Product manager.

Är du den vi söker?

Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av rollen som produktägare för ett utvecklingsteam. Har du egen erfarenhet av systemutveckling är det ett plus men inget krav.

I rollen kommer du vara länken mellan våra kunder, utvecklingsteamen och övriga intressenter, därför tror vi att du är bra på att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi tror också att du är en driven person som är strukturerad och lösningsorienterad. Om du dessutom gillar en utmaning och har förmågan att motivera andra i din närhet så är du en given kandidat. 

 

Ett axplock av vad du får hos oss: 

Kompetensutveckling & utbildning: Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare. 

Flexibelt: hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan. 

Välmående: hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter varje vecka. 

 

Hogia är en väletablerad aktör inom kollektivtrafiken och har idag en unik position på marknaden som leverantör av prestandakritiska, komplexa realtidssystem. 1,5 miljarder resor med kollektivtrafiken i Norden görs varje år med reseinformation från Hogias informationssystem. Hogias kommunikations- och affärsplattform säkerställer en exakt, konsekvent och harmoniserad syn på verksamheten som täcker behoven före, under och efter varje resa. 

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!  Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Lina Hedenberg, 072-4015389
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Zurück zu Stellenangeboten