Är du en erfaren ledare med goda kunskaper inom agil utvecklingsmetodik?

Söker du en ny utmaning där du får ansvara för att utveckla både produkter och personal?

Nu finns det en möjlighet för dig att ta dig an en roll som vår nya utvecklingschef på Hogia HR Products AB.

Hogia HR Products AB utvecklar framtidens HR- och lönesystem, och har en bred produktflora inom webb- och windowsapplikationer, samt molnbaserade system. Vi är en del av Hogia-gruppen, vilken nyligen utsågs till ett av Sveriges Karriärföretag 2020, där ”innovativ arbetsmiljö och goda karriärmöjligheter” samt ”utmärker sig genom att ständigt arbeta för att förbättra kunskaper och utveckling inom organisationen” lyftes fram i motiveringen, https://karriarforetagen.se/foretag/hogia/


Ditt nya arbete

I din nya roll kommer du att leda ett team på ca 10 personer som arbetar med all utveckling av bolagets produkter. Vi ser denna roll som nästa steg för dig som redan är en stark ledare och vill verka i ett sammanhang där du får tid och utrymme att utveckla ditt ledarskap såväl som medarbetarna i ditt team. Rollen ger dig möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik och arkitektur med ditt intresse för människor. Förutom utvecklare har du och teamet ett nära samarbete med produktägare, specialister, UX-designers, scrum masters m fl.

Som team jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter. Dessutom har vi roligt på jobbet.


Är du vår nya kollega?

Du är en uppskattad ledare som hunnit skaffa dig erfarenheter av olika slag, och det är när du leder arbetet i ett team som du känner att du är på rätt arena. Du har en bakgrund som utvecklare, med en eftergymnasial utbildning inom området. För att lyckas i rollen behöver du ha kompetens inom bland annat agil utvecklingsmetodik och systemarkitektur.

Som person är du coachande, lösningsfokuserad, lyhörd och kommunikativ och du har ett starkt driv.

Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.


Att arbeta på Hogia

Tanken om långsiktighet färgar allt vi gör, utvecklingen av våra produkter och relationen till våra medarbetare och kunder. Vi skapar kvalitet genom all vår samlade kunskap kombinerat med nyskapande och smarta idéer. Vi har ett vägledande förhållningssätt och delar gärna med oss av kunskap och inspiration till alla som har nytta av den. Vi är personliga och äkta och vill göra gott för såväl våra kunder som vår omgivning.

Vi är många små bolag i samverkan vilket möjliggör för många medarbetare att ta ansvar och få utvecklas mellan olika roller och olika bolag. Din utveckling är viktig för oss och vi arbetar löpande med kompetensutveckling. Hälften män och hälften kvinnor har vi varit sedan starten 1980 - det är självklart för oss, och har varit en bidragande faktor till att vi idag har en så stabil grund att stå på. Den grunden skapar möjligheter och just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter.

”I hälsans tecken” är Hogias egen hälsosatsning och vi arbetar aktivt och långsiktigt för att vara en hållbar arbetsgivare. Yoga, crossfit, meditation, zumba, löpargrupper, styrketräning, massage och körsång är exempel på aktiviteter som du som medarbetare kan ta del av – ett brett utbud, så att var och en kan hitta sitt eget personliga sätt att må bra. Placeringen av vårt huvudkontor, precis på strandkanten, erbjuder en vacker arbetsmiljö och lockar även till andra utomhusaktiviteter såsom cykling, promenader, bad och beachvolleyboll. Som ett led i vårt hälsofrämjande arbete så har vi valt att vara en rökfri arbetsplats och vi arbetar även med andra förebyggande insatser kring hälsa och arbetsmiljö.


Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!

Om Hogia-gruppen

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Mimmi Cromberger, Talent Acquisition, mimmi.cromberger@hogia.se
Publicerat 2019-11-27
Sista ansökningsdag 2020-03-31

Tilbage til Ledige stillinger