Hogia HR Products

Hogia HR Products AB ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön. Vi har en bred produktflora inom windows- och webbprodukter och även moln och mobilappar. Just nu pågår en stor satsning på utveckling av nästa generations molnprodukter. 

Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.

Om tjänsten

Vi är idag 10 utvecklare, tre testare, produktspecialister och produktägare uppdelade i två team som hanterar våra löne- och tidapplikationer. Vi har ett agilt arbetssätt och ett bra samarbete mellan produktägare, specialister och utvecklingsteamet som du kommer att arbeta i. 

Vi söker nu en person att utöka vårt utvecklingsteam med, en senior fullstack systemutvecklare. Det finns goda möjligheter att växa och bli bolagets uttalade lead developer inom antingen frontend- eller backend-utveckling.

Unikt med Hogia är vår utbildningssatsning, Star-skolan. Det är en sex veckor lång introduktion till Hogia Star, vilket är Hogias plattform för molnprodukter. Som nyanställd får du de bästa förutsättningarna för en bra start. Under din första tid kan du ägna dig helt åt att sätta dig in i ditt nya arbete och även skapa en relation med dina nya kollegor och nyckelpersoner inom företaget.

Om dig

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt ungefär 5 års erfarenhet av systemutveckling. Det är meriterande om du har arbetat med lön/HR-system tidigare. Vårt koncernspråk är svenska men vi ser gärna att du kan kommunicera både på svenska och engelska. 

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i C# och WebAPI (REST) samt följande tekniker:

  • .NET och/eller .NET core
  • Azure eller annan molntjänst
  • JavaScript, Aurelia, Angular eller annat skriptspråk
  • Mikrotjänster
  • CI/CF och DevOps

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens. 

Vi är många små bolag i samverkan vilket möjliggör för många medarbetare att ta ansvar och få utvecklas mellan olika roller och olika bolag. Din utveckling är viktig för oss och vi arbetar löpande med kompetensutveckling.

Om Hogia-gruppen

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/52
Kontakt
  • Malin Thedin, 072-842187
Publicerat 2019-06-24
Sista ansökningsdag 2019-09-12

Return to job vacancies