Hogia Business Products AB

Har du kunskap inom ekonomi och teknik och vill använda den för att vara med och driva utvecklingen av våra produkter inom området?

Vi söker nu en produktspecialist till en spännande tjänst i ett bolag som satsar stort inför framtiden!

Hogia Business Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom ekonomiområdet. Vi växer och just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med nästa generations molnprodukter.

Om tjänsten

I din nya roll som vår produktspecialist ställer du dig frågan vilka behov användarna av våra system har idag såväl som i framtiden. Du använder din kunskap och erfarenhet inom ekonomiområdet i kombination med en löpande omvärldsbevakning och trendspaning, för att i samarbete med produktteamet ta fram effektiva lösningar för våra kunders behov. Din vardag består bland annat av att samla information, formulera krav samt förmedla information till produkt- och utvecklingsteam. Du kommunicerar med och utbildar kollegor och för även en dialog med kunder och potentiella kunder, liksom med exempelvis Skatteverket, Bolagsverket och banker.

Du agerar fanbärare och sprider kompetens inom ekonomiområdet både internt och externt, exempelvis genom att skriva artiklar och medverka i externa forum. Genom din kompetens bidrar du som produktspecialist till utvecklingen av framtidens ekonomisystem och påverkar hur ekonomin sköts modernt och effektivt. 

Är du vår nya kollega?

Som produktspecialist hos oss är det viktigt att du har systemkunskap och en förståelse för hur företags administrativa utmaning ser ut samt hur systemstöd används för att effektivisera samt digitalisera processen. Vi ser också att du har kunskap och erfarenhet av ekonomiska flöden och ekonomiprocessen ”från första verifikation till färdig deklaration”, vilket bland annat innefattar bokföring, fakturering, betalningar, bokslut, årsredovisning och deklaration. 

Du är noggrann, nyfiken, lyhörd och pedagogisk och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Då produktutveckling sker i team är det viktigt att du är en lagspelare, men samtidigt är en viktig egenskap att söka information och driva frågor på egen hand.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en strategiskt viktig roll där du får vara med och påverka framtiden och forma det nya erbjudandet för nästa generations Hogia-kunder. Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du att arbeta med nyutveckling där alla utvecklingsresurser finns i Stenungsund, vilket gör att beslutsvägarna är korta och tempot högt. Arbetet sker agilt och du kommer att arbeta i ett team bestående av andra produktspecialister, UX-designers, utvecklare och testare.

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för nästan 40 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?

Under semesterperioden (12-07-19 t.o.m. 05-08-19) har vi begränsad möjlighet att svara på frågor.

Om Hogia-gruppen

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/58
Publicerat 2019-07-08
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Return to job vacancies