Hogia Fastighetssystem AB

Är du trygg i dina kunskaper inom redovisning och triggas av tekniska utmaningar i SQL? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Hogia Fastighetssystem AB är ett bolag som ingår i Hogiagruppen och erbjuder administrativa lösningar anpassat för fastighetsbranschens behov. Vi har lång erfarenhet av våra kunders arbetsflöden och en djup kompetens i hur branschen fungerar. Våra kunder är företag inom fastighetsbranschen, med komplexa systemlösningar och kunniga användare. I vår kundgrupp ingår såväl de mindre fastighetsägarna som börsnoterade fastighetsbolag. Nu söker vi dig som är trygg i att arbeta inom redovisning/ekonomi i kombination med teknik och som samtidigt vill lära dig vårt branschsystem.

Om tjänsten 

I vår ekonomisupport hjälper vi våra kunder med frågor kopplade till vårt ekonomisystem samt i frågor gällande vårt branschspecifika fastighetssystem. Telefon och mail är dina främsta arbetsredskap. I rollen som senior supportmedarbetare kommer du i första hand att arbeta med djupare felsökningar, avstämningar och bokningar.

Vi är en nytänkande supportgrupp och lanserar E-utbildningar till våra kunder som har Hogia Fastighet Pro, vi medverkar på våra bransch-träffar och samarbetar mycket med vår driftsättningsavdelning och anordnar utbildningar samt gillar att se företaget utvecklas. 

Målet för vår supportorganisation är att utvecklas och bygga upp en expertis där kunden skall erbjudas en unik helhetslösning avseende support, utbildning, försäljning och konsultationer – med andra ord kommer det att finnas gott om möjlighet till kompetensutveckling för dig! Självklart erbjuder vi dig en god introduktion och den utbildning som kan behövas. 

Är du vår nya kollega?

Vi söker efter dig som har en bakgrund inom ekonomi. Vidare är du van med att arbeta i SQL och ditt tekniska intresse är stort. Har du dessutom erfarenhet eller intresse från fastighetsbranschen är det ett plus. Då vi även hjälper våra kunder i vårt fastighetssystem ska du ha ett intresse av att lära dig detta. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat inom support och är van vid att bemöta kunder.

Vi sätter alltid kunden i fokus och därför ser vi att du har en hög servicenivå och att du vill hjälpa våra kunder att hitta bra lösningar för just dem. Ibland är tempot högt och det är viktigt att du även i stressade situationer har förmågan att behålla lugnet och hantera kundrelationer på ett professionellt sätt. Du är engagerad i ditt arbete och drivs av att lösa problem, både enskilt och tillsammans med dina kollegor. För att trivas i rollen bör du vara kundfokuserad, lösningsorienterad samt vara duktig på att självständigt driva ärenden hela vägen in i mål. Eftersom du kommer att hjälpa våra kunder via telefon och mail är det av stor vikt att du, på ett pedagogiskt sätt, kan kommunicera väl i både tal och skrift.

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt.

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Om Hogia-gruppen

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Anna-Matilda Borgland, 0303-72 60 35
Publicerat 2019-08-07
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Return to job vacancies