Hogia El & VVS System AB

Hogia El & VVS System AB utvecklar, säljer och underhåller ett av El- och VVS-branschens ledande affärssystem. Vår kompetens efter snart 30-år i branschen är och kommer fortsatt att vara en viktig framgångsfaktor. Vår systemlösning är ”komplett” och täcker allt ifrån offert till orderhantering, fakturering, bokföring, lön, projekt, lager osv. Vårt mobila flöde för Android och iOS, som finns för att underlätta för montörer är mycket populära applikationer.

Har du kunskap inom ekonomi/lön och vill finnas till hands med personlig service för våra kunder? Vill du vara den specialist som de vänder sig till när de har frågor och då erbjuda dem vägledning och inspiration i deras arbete?

Hogia är vi väldigt stolta över den djupa kompetens som våra supportspecialister besitter, både inom våra produktområden och inom de branscher som våra kunder verkar inom. Vi vet att de är en förutsättning för att Hogia ska kunna hjälpa andra företag att utvecklas och skapa en enklare vardag för dem.

Ditt nya arbete

Nu söker vi en ny medarbetare som med sin servicekänsla, sitt engagemang och kunskap vill vara med och lyfta vår support ytterligare en nivå. Du kommer att bemanna vår telefon- och mailsupport men även självständig driva komplexa utredningsärenden. Frågorna handlar i många fall om order- och faktureringsflödet men kan givetvis beröra andra delar av vår lösning. 

En vanlig dag på jobbet hanterar var och en av oss en handfull ärenden, flera kräver noggrann efterforskning och analys innan vi kan återkomma med svar. I arbetet använder vi varandra som bollplank och utnyttjar dessutom den breda kompetens som finns inom övriga koncernen.

Detta kräver att vi som arbetar med supportfrågor ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag och möta dem i deras problemställningar ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Är du vår nya kollega?

Eftersom du kommer att mycket kontakt med både kollegor och kunder så är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroende, är pedagogisk samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du trivs bäst i en roll där din förmåga att lösa problem och ge service kommer till sin rätt. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att förstå bakomliggande processer i våra system.

Vi söker dig som har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom lön och ekonomi. Du har arbetat några år med löpande bokföring, och har du erfarenhet från att arbeta med Hogias system är det meriterande.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag! 

Att arbeta på Hogia

Tanken om långsiktighet färgar allt vi gör, utvecklingen av våra produkter och relationen till våra medarbetare och kunder. Vi skapar kvalitet genom all vår samlade kunskap kombinerat med nyskapande och smarta idéer. Vi har ett vägledande förhållningssätt och delar gärna med oss av kunskap och inspiration till alla som har nytta av den. Vi är personliga och äkta och vill göra gott för såväl våra kunder som vår omgivning.

Vi är många små bolag i samverkan vilket möjliggör för många medarbetare att ta ansvar och få utvecklas mellan olika roller och olika bolag. Din utveckling är viktig för oss och vi arbetar löpande med kompetensutveckling. Hälften män och hälften kvinnor har vi varit sedan starten 1980 - det är självklart för oss, och har varit en bidragande faktor till att vi idag har en så stabil grund att stå på. Den grunden skapar möjligheter och just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter.

”I hälsans tecken” är Hogias egen hälsosatsning och vi arbetar aktivt och långsiktigt för att vara en hållbar arbetsgivare. Yoga, crossfit, meditation, zumba, löpargrupper, styrketräning, massage och körsång är exempel på aktiviteter som du som medarbetare kan ta del av – ett brett utbud, så att var och en kan hitta sitt eget personliga sätt att må bra. Placeringen av vårt huvudkontor, precis på strandkanten, erbjuder en vacker arbetsmiljö och lockar även till andra utomhusaktiviteter såsom cykling, promenader, bad och beachvolleyboll. Som ett led i vårt hälsofrämjande arbete så har vi valt att vara en rökfri arbetsplats och vi arbetar även med andra förebyggande insatser kring hälsa och arbetsmiljö.

Följ oss i sociala medier för att få en inblick i vår vardag!

Om Hogia-gruppen

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Linda Falk, 0303-68893
Publicerat 2019-08-21
Sista ansökningsdag 2019-09-21

Takaisin avoimiin työpaikkoihin