Hogia Handelssystem AB

Hogia Handelssystem AB, ingår i Hogiagruppen och erbjuder administrativa lösningar anpassade för handelsbranschens behov. Vi har lång erfarenhet av våra kunders arbetsflöden och en god förståelse för hur branschen fungerar. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap

Nu finns en möjlighet för dig som är serviceinriktad och lösningsorienterad, samt har kompetens inom ekonomi att starta din karriär hos oss! 

Om tjänsten

Som supportmedarbetare hos oss kommer du att ingå i ett team där vi tillhandahåller support av våra systemlösningar inom ekonomi. Vi har daglig kontakt med våra kunder via telefon, mail och direktuppkopplingar. Frågorna varierar mellan enklare användarfrågor till komplexa felsökningar. Kunderna finns inom både detaljhandeln och partihandeln. Vi arbetar varierat och använder agila arbetsmetoder som stöd för planering och uppföljning.

Du kommer att arbeta med: 

  • support för produkterna Hogia Ekonomi och Open Business
  • hålla demos samt konsultationer och utbildningar

Detta är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom ekonomi kopplat till retail och fördjupa dina kunskaper inom integrationer för helhetslösningar, e-handel och affärssystem. Tillsammans med våra partners hjälper vi våra kunder att bli mer digitala. Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa?

Vem är du?

Du har en bakgrund inom ekonomi och kundkontakter. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och att du har erfarenhet av att hålla utbildningar eller konsultationer. Har du dessutom tidigare arbetat i handelsbranschen så är det meriterande. Vi tror att du är nytänkande och kreativ, då vi arbetar i en föränderlig bransch. Framöver ser vi att vi behöver förenkla kundservicen samt höja kundnyttan när kunderna ställer nya krav på tillgänglighet - här tror vi att du vill vara med och påverka nya arbetssätt genom exempelvis filmer. Som person är nyfiken på att lära dig nya saker, är serviceminded och trivs med att samarbeta. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. 

Välkommen in med din ansökan!

Om Hogia-gruppen

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Kontakt
  • Jenny Cedervall, 0303-66616
Publicerat 2019-10-29
Sista ansökningsdag 2019-11-24

Takaisin avoimiin työpaikkoihin