Hogia Infrastructure Products AB

Är du intresserad av att arbeta i ett kompetent team med moderna tekniker och ramverk? Med drivna kollegor som prestigelöst delar kunskap mellan varandra? Är du en vass frontendutvecklare som vill driva vårt arbete framåt? Som naturligt håller dig uppdaterad på ditt område och är nyfiken på att prova nya saker? Här är tjänsten för dig! 

Tjänsten
Vi är just nu i en spännande fas där vi satsar stort på våra molntjänster. Då vår nuvarande frontendutvecklare Jonas går vidare till rollen som utvecklingschef för teamet, behöver vi hitta en ny talang till rollen. 

Teamet arbetar med att utveckla återanvändbara front- och backend-komponenter till vår molnplattform, Hogia Star. 

De tekniker vi använder oss av när vi bygger tjänster i vår molnmiljö är huvudsakligen Microsoftbaserade för vår backend. För vår frontend använder vi huvudsakligen javascriptramverket Aurelia, men vi använder oss även av:  

- Typescript
- CSS preprocessors (less/sass)
- Webpack
- React
- Node.js & NPM
- Karma
- Cypress
- Selenium

Teamet arbetar agilt och du kommer att ha nära kontakt med produktägare, produktspecialister och scrummaster. Som team jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter. 

I tillägg till arbetet med frontendutveckling så ser vi att du tar ett ansvar för att driva Hogias frontendarbete framåt, vilket innebär att du har möjlighet att påverka arkitektur, teknikval och uppbyggnaden av infrastrukturen för Hogia Star. 

Är du vår nya kollega? 
Vi tror att du har en relevant högskole/KY-utbildning och flerårig erfarenhet av webbutveckling med moderna ramverk. Det är mindre viktigt vilken stack du jobbar med idag, desto viktigare är det att du brinner för området och gärna sätter
dig in nya tekniker och ramverk. Vidare tycker du att det är viktigt att sprida kunskap och ser positivt på att dela med dig till dina kollegor. 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eller hör av dig om du vill veta mer! 

Att arbeta hos oss
På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga, core eller crossfit på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig.

Om Hogia-gruppen

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Linda Falk, linda.falk@hogia.se, 0721-450685
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Retour aux postes vacants