Hogia Infrastructure Products AB

Brinner du för effektivisering, kvalitet och har du dessutom erfarenhet av att driva testautomatisering framåt? Då är det här rätt tjänst för dig! Här har du chansen att få arbeta med ett riktigt kompetent och gott gäng och dessutom får du jobba med det senaste inom testautomation.

På Hogia Infrastructure Products kommer du att jobba tillsammans med utvecklarteamen på samtliga Hogiabolag med tekniskt avancerade lösningar inom testautomation och fokusera på att implementeringen håller hög kvalité. Du kommer att få fokusera på att utveckla nya testmetoder inom automation.

Din vardag
På ISP kommer du att stötta övriga Hogiabolagen med att bygga, utveckla och använda det senaste inom testautomation. Tillsammans med dina kollegor driver du testmetoder och testverktyg framåt. Du kommer att få arbeta med både funktions- och regressionstester i samarbete med utvecklingsteamen. Du kommer att använda dina kunskaper i programmering och mjukvaruutveckling för att förklara, förbättra och säkra en god testpraxis som håller hög kvalitet och genomsyrar alla projekt. Tekniker som används är bland annat Selenium, .NET Core, Typescript, Aurelia, HTML/CSS.

Din profil
Troligtvis har du en utbildning inom programmering och kan lätt sätta dig in i och förstå det utvecklarna jobbar med samt felsöka koden. Du arbetar sedan ett par år tillbaka med automatiserade tester och är van vid att arbeta agilt i miljöer där fokus ligger på kundnyttan och slutresultatet. Som person är du driven och strävar efter ständig förbättring. För att lyckas i din roll måste du trivas med att ta eget ansvar och egna initiativ men också gilla att samarbeta med övriga i teamet. Det är viktigt att du tycker om problemlösning och har hög kvalitetskänsla. Du har också god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skift.

Om Hogia
Fördelarna att jobba på Hogia är många, vad sägs om: Matsubvention genom Rikskortet? Ersättning för akut läkarvård och receptbelagd medicin? Friskvårdsbidrag och gemensamma aktiviteter? Att få jobba i fantastiskt fina lokaler med Hakefjorden som utsikt? Gratis parkering? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning. Om du vill ta en löprunda på lunchen, då har du många kompisar här. Vill du hellre vara med och sjunga i Hogias kör eller kanske få massage på jobbet går det också bra.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener,
kerstin.stener@sigma.se, 070-304 69 19. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/64
Publicerat 2019-08-06
Sista ansökningsdag 2019-09-06

Retour aux postes vacants