Om tjänsten och din nya utmaning

Hogia Signit och digital signering är ett nytt satsningsområde för Hogia. Lanseringen av Signit står för dörren och utmaningarna och möjligheterna är många, kopplat till utrullning av produkten på marknaden.

Området kring digital signering, och speciellt identifieringen, är något som står i fokus även från myndigheternas sida, vilket gör att komplexitetsnivån är lite utöver det vanliga. Att ha en omvärldsbevakning på det här området kommer att vara av yttersta vikt för att vi ska kunna vara med och påverka, skapa standarder och ligga i framkant.

Din utmaning blir att ha ena foten i marknaden, där du skapar dig en förståelse för vad som efterfrågas samt stöttar försäljningen av produkten, och den andra foten i utvecklingsorganisationen, där du agerar kravställare och ser till att sätta rätt prioriteringar. Det kommer att ställas stora krav på ett kommersiellt förhållningssätt tätt knutet till det absoluta kravet på kvalitet och standard.

Du kommer att ha mycket externa kontakter med branschorganisationer, myndigheter, leverantörer och kunder samt ett nära samarbete med andra bolag inom Hogia-gruppen.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter i form av ett utökat organisatoriskt ansvar. Du kommer i stor utsträckning vara den som driver det strategiska arbetet med målet att vinna framgång för Signit, samt vidareutveckla produkten och dess integration i andra produkter.


Vem är du?

  • Du har en akademisk utbildning inom IT, samt tidigare erfarenhet av kundnära arbete
  • Du är en kommersiellt driven, lyhörd och utåtriktad person som har lätt för att knyta kontakter, samt erfarenhet av att sätta tydliga prioriteringar för en verksamhet
  • Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av produktägarskap inom IT, samt gärna kunskap och erfarenhet av agil metodik
  • Du har en utvecklad förmåga att förankra beslut och prioriteringar


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?

Vi hittar på mycket roligt tillsammans på jobbet. Sjunga i kör, vara ute och springa med Hogia Running Club eller träna yoga och crossfit på lunchen är sådant som du kan vara med på om du vill!


Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!


Om Hogia-gruppen

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Mimmi Cromberger, Talent Acquisition / HR, mimmi.cromberger@hogia.se
Publicerat 2019-09-30
Sista ansökningsdag 2019-10-27

Retour aux postes vacants