Har du erfarenhet av redovisning och är redo att ta nästa steg i din karriär hos oss? Vill du ha en varierande roll med goda möjligheter att påverka utformningen av den framöver?

Nu söker vi dig som vill arbeta med systemstöd för bokslut i ett stabilt bolag som satsar stort inför framtiden.


Du kommer att arbeta i vårt branschspecifika bolag Hogia Performance Management AB, i den del som fokuserar på finansiell rapportering. Här säljer, driftsätter och supporterar vi systemstöd för Bokslut, Skatt, Koncernredovisning och Controllerverktyg som Kvalitetsanalys och Beslutsstöd. Vårt uppdrag är att hjälpa våra företagskunder att arbeta effektivare med sin finansiella rapportering, framför allt på årsbasis.

Vi ser en tydlig trend på marknaden att efterfrågan på elektroniska tjänster ökar. Hogia satsar nu stort på utvecklingen av framtidens molnbaserade lösningar inom ekonomiområdet.


Om tjänsten

Vi kan erbjuda dig en spännande och varierande roll där du bland annat utbildar våra kunder i Hogia Bokslut både hos kund och via webb. Du kommer även att vara en del i framtagande av rutiner och processer i organisationen. Som en del av ditt arbete tar du ibland även supportärenden och hjälper våra kunder vidare när de upplever problem kopplade till våra system.

Du hanterar flera projekt samtidigt, med både nya och befintliga kunder i olika branscher. Eftersom besök hos våra kunder kommer att vara en naturlig del av ditt arbete så kommer du vid högsäsong att resa en del, medan det under lågsäsong nästan inte blir några resor alls.  Vi tror att den här mixen, kontakten med våra härliga kunder samt möjligheten att påverka innehållet i tjänsten framöver är något du kommer att uppskatta!


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, samt erfarenhet inom redovisning eller revision. Du har därmed god kännedom om ekonomiflöden och bör självständigt ha skött hela processen från löpande bokföring till avstämningar, upprättande av bokslut och årsredovisning samt inkomstdeklaration. Har du arbetat i Hogias produkter så är det meriterande.

Du är en driven och lyhörd person som har god pedagogisk förmåga, samt ett förtroendeingivande sätt. För att trivas i rollen tror vi att du är en kommunikativ person som tycker mycket om både kontakten med kunder och samarbetet med kollegorna i teamet. Du längtar efter att fortsätta utvecklas och är mån om att få lägga upp ditt eget arbete.

Du kommer att inleda din anställning med en upplärningsperiod för att ges en god grund att stå på, och när du väl kommit in i din roll erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 39 år sedan.

På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga, core eller crossfit på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig.


Om Hogia-gruppen

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Mimmi Cromberger, mimmi.cromberger@hogia.se
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-09-29

Tilbake til ledige stillinger