Hogia Performance Management AB

Hogia Performance Management AB, en del av Hogiagruppen, marknadsför, säljer och supporterar flödeslösningar inom ekonomiområdet för att effektivisera sina kunders administrativa rutiner. Flödet är helintegrerat med Hogias ekonomi- och affärssystem. I vårt verksamhetsområde Fakturacirkeln ansvarar vi för produkterna Approval Manager, Approval CE och eInvoice.

Vi växer och behöver nu en till kollega som vill bli en del av vårt prestigelösa team!

Om tjänsten

Som supportmedarbetare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att via mail och telefon hjälpa våra kunder med deras frågor kopplat till vårt elektroniska fakturahanteringssystem Hogia Approval Manager och eInvoice. Frågorna kan vara allt från användarfrågor till mer komplexa problem som kräver djupare teknisk felsökning. För att lösa uppgiften kan du ibland behöva kontakta produktägare för vår utvecklingsverksamhet. Vi hjälper även våra säljare med specialiststöd samt test av nya versioner.

Vi erbjuder en spännande tjänst där du får chansen att kombinera ditt teknikintresse med dina kunskaper och erfarenheter inom ekonomi. Du kommer att ha en stor möjlighet att själv forma rollen utifrån egna intressen och erfarenheter. Vi tycker om att se våra medarbetare utvecklas och därför ser vi gärna att du vill växa och framöver ta på dig mer ansvar.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har kunskap inom ekonomi, antingen från arbetslivserfarenhet eller studier. Har du exempelvis eftergymnasial utbildning som, IT-ekonom, ekonom eller liknande så är det mycket meriterande. Du är trygg i kundmötet och har erfarenhet av att bemöta kunder, exempelvis genom support eller annan typ av kundservice. Det är också en fördel om du har kunskaper inom elektronisk fakturahantering. Då tjänsten innebär en hel del tekniskt arbete är det även positivt om du har kunskaper inom SQL.

För att trivas i rollen tror vi att du är en nyfiken person, som tycker om att leta efter lösningar. Vidare har du en förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt och du trivs med att ha tät kontakt med våra kunder. Du är en prestigelös person som uppskattar att jobba i team och att dela med dig av dina kunskaper.

Vad erbjuder vi?

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, i vår relation till våra medarbetare och till kunder. I den här rollen får du vara med och bygga vidare inom ett spännande område där vi genom våra lösningar skapar förutsättningar för ett hållbart företagande och en effektivisering av administrationen för våra kunder. Dina kollegor har djup kunskap och kompetens inom elektronisk fakturahantering och din kompetens kommer att stärka oss ytterligare. Du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar men också vara med och påverka vägen framåt. Vi erbjuder ett arbete i en liten och växande verksamhet men med tryggheten, kunskaperna och erfarenheterna i en stor koncern. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Anna-Matilda Borgland, 0303-72 60 35
Publicerat 2019-07-08
Sista ansökningsdag 2019-08-21

Wróć do ofert pracy