Hogia Byggsystem AB

Hogia Byggsystem AB, en del av Hogiagruppen, erbjuder branschanpassade helhetslösningar inom ekonomi, lön och personalhantering för byggsektorn. Vi har kunder i hela Sverige och vår styrka ligger i ett integrerat administrativt flöde som effektiviserar processerna hos våra kunder. Supporten är hjärtat i vår verksamhet och ansvarar för den dagliga kontakten med våra kunder. Vi letar nu efter dig som både är serviceinriktad, nyfiken och lösningsorienterad till en stimulerande ansvarsroll med framtida utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör och vi söker nu en supportansvarig med kunskap inom ekonomiområdet. I rollen som supportansvarig har du budget- och personalansvar och arbetar tillsammans med ditt team på fem personer. Din uppgift är att se till teamet utvecklar sina kompetenser och effektiviserar rutiner så att vi vägleder våra kunder på bästa sätt. Du är själv högst delaktig i supporten och besvarar, via telefon, mail och webbuppkopplingar kvalificerade frågor från våra kunder.  I din roll har du stöd både från din närmsta chef, bolagets kundchef, samt ingår i ett nätverk med övriga supportansvariga inom Hogiagruppen. Vi hoppas att just du tycker att det låter som en spännande möjlighet och ditt nästa steg i karriären!

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning och har arbetat inom ekonomiområdet.  Har du dessutom använt Hogias programvaror och kanske arbetat inom byggbranschen så är det meriterande. Med fokus på service trivs du med att ta ansvar för att driva frågor och vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda och inspirera andra. Då många av våra kunders frågor är kopplade till teknik, förväntar vi oss att du är nyfiken och intresserad av att bygga på din kunskap och förstå bakomliggande processer i våra system. Du har en positiv inställning, delar gärna med dig av dina kunskaper, är lösningsfokuserad och har förmågan att hjälpa kunder på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Då vi dagligen kommunicerar med våra kunder både via telefon och mail, är det viktigt att du behärskar svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift. På sikt tror vi att du vill växa och utvecklas ytterligare inom Hogiagruppen. 

Varför Hogia?

Vi jobbar långsiktigt, när vi utvecklar produkter såväl som i relation till våra medarbetare och kunder. Med fokus på kvalitet och personlig service arbetar vi systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och vägleder varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 39 år sedan. Idag är vi 675 medarbetare och ska bli 700 år 2020. Vi bygger just nu ytterligare ett kontor vid Hakefjorden i Stenungsund. Vi erbjuder en härlig och inspirerande arbetsmiljö med engagerade kollegor och goda utvecklingsmöjligheter framöver. Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från olika lunchaktiviteter. För att kunna göra ett bra jobb behövs balans mellan jobb och fritid och friskvårdsaktiviteter som man trivs med. Hos oss finns möjlighet att träna bl.a. Yoga, inomhus- och utomhusträning, löprundor m.m. Vår konstförening och/eller vår kör kanske är alternativ som passar dig? Om Hogia-gruppen

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303 - 66616
Publicerat 2019-07-17
Sista ansökningsdag 2019-08-28

Wróć do ofert pracy