Vill du arbeta med den senaste tekniken? Har du erfarenhet av IT-infrastruktur och söker en ny utmaning i ett stabilt och storsatsande bolag?

Hogia Infrastructure Services AB söker nu en infrastrukturtekniker.


Vi på Hogia Infrastructure Services AB lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Vår kärnverksamhet är drift av Hogias applikationer. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning.


Om tjänsten

Som vår nya infrastrukturtekniker kommer du huvudsakligen att fylla dina dagar med operativt arbete i driftsmiljön. Dina arbetsuppgifter kan till viss del anpassas utifrån dina intresseområden och kompetenser. Du kommer att vara del av ett prestigelöst team där samarbete, hjälpsamhet och stöttning är ledord. Detta upplever vi har varit avgörande för vår framgång och vi hoppas därför att du trivs som allra bäst i en sådan miljö. Du kommer att ha många kontaktytor både mot kunder och kollegor och på många områden kommer du att arbeta med den senaste tekniken.

Hogia är ett kunskapsintensivt företag som sätter individen i fokus. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom Hogia-gruppen.


Är du vår nya kollega?

För att lyckas i rollen så behöver du ha erfarenhet av arbete med IT-infrastruktur. Du bör ha arbetat med serverdrift och ha förståelse för hostingverksamhet samt ha erfarenhet av Citrix, SQL-server, datacenter, lagring, nätverk, SCOM och Veeam.

Högskoleutbildning inom IT och systemvetenskap eller likvärdig utbildning är meriterande, men inget krav.

Du är noggrann, ansvarsfull och initiativtagande och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, både på svenska och på engelska.

Inför tillsättningen av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?

Vi hittar på mycket roligt tillsammans på jobbet. Sjunga i kör, vara ute och springa med Hogia Running Club eller träna yoga och crossfit på lunchen är sådant som du kan vara med på om du vill!


Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!


Om Hogia-gruppen

Anställningsform Contract de munca pe perioada nedeterminata
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.se
Publicerat 2019-08-28
Sista ansökningsdag 2019-09-19

Inapoi la locuri de munca vacante