Hogia Performance Management AB

Hogia Performance Management söker dig som vill sälja med hjälp av din kompetens. Har du en bakgrund inom ekonomi men motiveras av att träffa kunder? Känner du dig redo att lämna sifferexercisen för nya utmaningar inom relationsbyggande försäljning där dina kunskaper kommer till nytta?  Vill du arbeta rådgivande och har god förståelse för ekonomiprocesser? Då är  detta rätt tjänst för dig. 

Om tjänsten

Hogia Performance Management AB, en del av Hogiagruppen, hjälper företagare som vill arbeta smartare och effektivare med finansiell rapportering. Men hjälp av din teoretiska och praktiska kompetens inom ekonomi skapar du förtroende och goda relationer med kunden. Du kommer att sälja och agera rådgivare avseende lösningar som automatiserar och digitaliserar kundernas ekonomiska boksluts- och årsredovisningsarbete. Försäljningsprocessen driver du självständigt och bokar besök med både befintliga och nya kunder. Ekonomichefer och controllers kommer vara dina främsta kontaktytor externt och i nära dialog med dem identifierar du deras behov och förklarar nyttan av Hogias produkt.  

Om dig

Du har ett starkt eget driv, är utåtriktad och har en tydlig ambition att skapa resultat. För att inge förtroende hos kund har du förståelse för den löpande redovisningen och för upprättande av bokslut och årsredovisning. Vi ser gärna att du har jobbat med ekonomi tidigare, kanske som redovisningsekonom eller civilekonom. Om du har försäljningserfarenhet så är det meriterande med det viktigaste är att du trycker det är roligt att träffa kunder och att du, med hjälp av din ekonomiska kompetens, vill jobba med försäljning.Vi tror du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Körkort är ett krav. Tjänsten innefattar resor, 1–2 övernattningar/ vecka under högsäsong.

Hogia ger dig

Du blir erbjuden en plats i ett kompetent och sammansvetsat team där man vill ha roligt på jobbet! Du får en introduktion för att ge dig rätt förutsättningar att axla rollen. Det är en spännande och varierande tjänst där du får träffa kunder från olika branscher och du får arbeta med en kvalitativ och attraktiv produkt. Hogia sätter stort värde vid hälsa och friskvård, du kommer erbjudas en bredd av förmåner inom det området tillsammans med flertalet andra förmåner.

Om oss

Hogia Performance Management AB programvaror för analys, beslutsstöds- och avstämningsprogram, samt lösningar för att upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer hjälper kunderna att effektivisera och förbättra bokslutsprocesser för rapportering både på period som årsbasis. Vi sätter alla ett stort värde på att få vara med att påverka verksamheten framåt. Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Låter detta som ditt nästa steg? Är du nyfiken på att veta mer? Välkommen in med din ansökan!

Hur du söker tjänsten

I denna rekryteringen samarbetar Hogia med Jerrie och du söker tjänsten med CV och personligt brev via jerrie.se. Klicka här för att komma till ansökan. Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Frida Dire 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Sista ansökningsdag är 6 januari  men vi jobbar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tillbaka till lediga jobb