Hogia Facility Management
Verksamhetsområde Infrastructure & Applications som är en del av Hogia Facility Management verkar för att förse Hogiakoncernens medarbetare med en säker och verksamhetsinriktad IT-funktion samt affärsstödjande interna IT-system. Det levereras tillsammans med kompletterande tjänster och med målsättningen att kunna erbjuda en service i världsklass. Vårt vision är att hela tiden vara ”Steget Före”.

Vill du arbeta med it-drift i ett bolag med modern teknik och kunniga kollegor? Slår ditt hjärta lite extra för Microsoftprodukter? Här är tjänsten för dig! 

Om tjänsten
Vi är ett team om 6 drift- och infrastrukturtekniker som behöver förstärkning av en ny kollega. Varje dag sköter vi driften för hela Hogia och ser till att det är säkert, uppdaterat och stabilt. 

Som senior nätverkstekniker ansvarar du för nätverket och är involverad i IT-säkerheten.
Du har stor vana av att arbeta med arkitektur och design av kritiska nätverksinfrastrukturer och dess informationssäkerhetsarbete. 

Du kommer att delta i arbetet med att förse Hogiagruppen med serverdrift, applikationsdrift, lagring, backup och återläsning, kommunikation med ett genomsyrande högt säkerhetstänk.
Hogia har standardiserat sin plattform på i huvudsak Windows Server och Windows 10 för klienter. Övriga förekommande tjänster och tekniker är tex O365, Azure. Vi ligger i teknisk framkant och viljan och förmågan att lära sig nytt är självklara egenskaper. Driftgruppen arbetar intensivt med IT-säkerhetsfrågor och säkerställer löpande att den rådande IT-miljön uppfyller de krav som finns från verksamheten. 

I tjänsten ingår beredskap var sjätte vecka. 

Är du vår nya kollega? 
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och minst fem års erfarenhet av att arbeta med IT-drift. För att lyckas i rollen vill vi att du har mycket god kunskap av konfiguration, driftsättning, installation, underhåll och felsökning av switchar, routrar, VPN och brandväggar. Du har goda kunskaper inom DNS och IP-adresser.  
Vi tror att du är bra på att se helheten från idé till färdigställande med budget, projektering, beställningar, installation, konfiguration, tester, driftsättning och underhåll. Du har förmågan att förstå och skriva teknisk information och att vara serviceinriktad. Du har goda kunskaper inom Windowsmiljöer, Active Directory, Azure, SQL, MS Server, nätverk samt goda kunskaper rörande IT-säkerhet.

Du är van att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. 
Vidare är du analytisk och ser till att initiativ är väl genomtänkta. För att trivas i rollen tror vi att du har en stark känsla för ordning och struktur samt förmåga att sprida och dela kunskap. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och vill utvecklas. Du är bekväm med att kommunicera såväl skriftligen som muntligen på svenska och engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Inför tillsättande av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Linda Falk, linda.falk@hogia.se
Publicerat 2021-05-25
Sista ansökningsdag 2021-06-24

Tillbaka till lediga jobb