Hogia Handelssystem AB, ingår i Hogiagruppen och erbjuder administrativa lösningar anpassat för handelsbranschens behov. Hogia Retail POS är ett unikt och modernt butiksdatasystem med webbshop. I tillägg erbjuder vi även system inom ekonomi och fakturahantering, personal och lön. Vi har lång erfarenhet av våra kunders arbetsflöden och en djup kompetens i hur branschen fungerar.

Beskrivning

Vi behöver förstärka vår supportorganisation och söker dig som har ett genuint intresse för teknik.  Du kommer att arbeta med användarstöd och rådgivning i tekniska frågor över telefon, mail och webb till våra kunder gällande Hogias order/lager system och butiksdatasystem. Frågorna varierar från enklare användarfrågor till komplexa felsökningar i programmen. Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete med stora personliga utvecklingsmöjligheter i Hogia-gruppen. I tjänsten finns goda möjligheter att utvecklas inom SQL, databashantering och programinstallation. På sikt finns möjligheter att arbeta som konsult eller ta ett större ansvar för hur produkten ska utvecklas. Vi är ett härligt gäng som ser fram emot att välkomna dig till oss!

Vem trivs hos oss?

Vi  söker dig med driv, ansvarskänsla och tekniskt intresse som är analytisk och har lätt för att lära dig nya saker. Du har erfarenhet av kundservice och gillar att ge service och lösa problem samt är duktig på att förmedla ditt budskap både i tal och i skrift för kunder med olika kunskapsnivå. Ditt säljande förhållningssätt gör att du med glimten i ögat kan ge Hogias kunder en mycket god service och bidra till ett gott arbetsklimat. Det är meriterande om du har kunskap i SQL och erfarenhet av programinstallation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och det kan hända att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum.

Om Hogiagruppen

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Jenny Cedervall, Rekryterare, 0303-666 16
Publicerat 2015-06-08
Sista ansökningsdag 2015-06-24

Tillbaka till lediga jobb