Hogia Infrastructure Products AB

Infrastructure Products är ett verksamhetsområde inom Hogia-gruppen som driver utvecklingen av gemensamma komponenter i Hogias molnplattform, vilket är grunden i nästa generations programvaror från Hogia. Vår verksamhet består av mycket engagerade medarbetare som brinner för produktutveckling. Idag är vi 20 personer som arbetar inom områden som utveckling, test och användbarhet. Vi är ett drivet gäng som jobbar enligt SCRUM.

Just nu håller Hogia på med nästa generations molnprodukter, Hogias största satsning på produktutveckling någonsin. En halv miljard avsätts för satsningen och ytterligare 100 personer ska anställas de kommande åren. Kraven på produktutveckling och samordning av Hogiagruppens produkter blir allt större och i takt med att molntjänsterna och antalet inblandade personer blir fler är behovet större än någonsin. För att lösa resursbehoven inom våra olika projekt bygger vi nu upp en intern konsultverksamhet.


Är du en fena på .NET och vill vara med att ta Hogia till nästa nivå? – Då är du den person vi söker!

Är du dessutom intresserad av att få jobba i ett drivet utvecklargäng som brinner för sin uppgift, då ska du absolut söka tjänsten.


Arbetsuppgifter 
Du kommer initialt att tillhöra Hogia Infrastructure Products, som är det bolag som tillhandahåller alla byggstenarna för denna molnsatsning. Detta för att du ska få en gedigen introduktion av vår gemensamma tekniska plattform. Parallellt med denna kommer du att arbeta i något av våra agila molnprojet som du efter introduktionen kommer att tillhöra. Du kommer att bli del av en teknikorienterad utvecklarorganisation med stora möjligheter att utvecklas. Vår utveckling sker uteslutande i Microsoftmiljö, allt från operativsystem, databashanterare till själva utvecklingsmiljön.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig nya saker tillsammans med oss. Du är en person som naturligt håller dig uppdaterad inom utveckling och teknik och är insatt i modern systemutveckling. Vi vill att du har erfarenhet av utveckling i .NET med C# och även kan HTML5/Javascript. Har du dessutom erfarenhet av SPA-ramverk så som Aurelia så är det en klar bonus.

För att trivas i denna roll så ser vi att du behöver vara nyfiken, engagerad och prestigelös. Vi tror att du har stort fokus på kvalitet och är noggrann i ditt arbetssätt. Vi arbetar i team och det är då viktigt att vara både lyhörd, kommunikativ och att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Du har några års erfarenhet från arbetslivet och har troligen en akademisk utbildning eller motsvarande.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.


Urval sker löpande och det kan hända att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.


Välkommen in med din ansökan!


Om Hogia-gruppen 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Cecilia Pernhage, rekryterare, 0709-238853
Sista ansökningsdag 2016-01-24

Tillbaka till lediga jobb