Hogia El & VVS System AB

Hogia El & VVS System AB utvecklar, säljer och underhåller ett av El- och VVS-branschens ledande affärssystem. Vår kompetens efter snart 30-år i branschen är och kommer fortsatt att vara en viktig framgångsfaktor. Vår systemlösning är ”komplett” och täcker allt ifrån offert till orderhantering, fakturering, bokföring, lön, projekt, lager osv. Vårt mobila flöde för Android och iOS, som finns för att underlätta för montörer är mycket populära applikationer.

Vi söker nu en utvecklingschef som vill driva satsningen med att lyfta vår befintliga lösning till molnet.

Arbetsuppgifter
Som utvecklingschef kommer du att vara en del av den grupp som arbetar med nästa generations produkter inom Hogia. Det innebär ett nära samarbete med andra utvecklingschefer kring tekniska frågor men även ett stort eget ansvar kring branschkritisk funktionalitet som utvecklas i bolaget. Utvecklingsteamet består idag av dig och ytterligare en utvecklare men kommer att växa framöver. Din utmaning blir att kombinera en befintlig produkt med mobila och webbaserade tjänster i ny teknik.

Vem trivs här?
Vi tror att du är en erfaren utvecklare som har en eftergymnasial utbildning inom området i botten. Du är lösningsfokuserad, nyfiken på teknik, drivande och har en god förståelse för helhet och systemarkitektur. Du vill gärna vara med och påverka, driva, planera och strukturera utvecklingsarbetet men inte heller helt släppa din tekniska utveckling. Vi är certifierade Microsoft Guld Partner och använder Microsoft i såväl tekniker som verktyg.

Erfarenhet:

  • Goda kunskaper i C# .NET, MS SQL och verktyg som Visual Studio
  • Goda kunskaper inom HTML5, CSS, Javascript samt Android och/eller iOS.
  • Erfarenhet av systemarkitektur och objektorienterad analys och design

Meriterande:

  • Tidigare personal- eller projektledaransvar
  • Erfarenhet av systemintegrationer
  • Kunskap om Xamarin
  • Kunskap om Delphi och Borland Database EngineVad erbjuder vi?

I den här rollen kommer du att få vara med och bygga nästa generations system inom Hogia. Detta utvecklingsarbete sker med senaste teknik och vi bjuder regelbundet hit olika internationella experter inom teknikområdet för att höja vår kompetens. Din egen utmaning blir att kombinera vårt befintliga system med ny teknik för att skapa ännu större nytta för nya och befintliga kunder.

På Hogia tror vi på individens engagemang och vilja att ta ansvar och erbjuder därför stora möjligheter till personlig utveckling. Vi tror även på en bra balans mellan arbete och privatliv.

Tjänsten är på heltid med placering i Stenungsund.


Om Hogia-gruppen

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Cecilia Pernhage, rekryterare, 0709-238853
Publicerat 2015-11-27
Sista ansökningsdag 2016-01-07

Tillbaka till lediga jobb